Eucerin AtopiControl Acute, negovalna krema

Nega Nega telesa Vlaženje in zaščita Eucerin AtopiControl Acute, negovalna krema

S protibakterijskimi in hladilnimi sestavinami, ki kožo obnovijo in pomirijo ter ublažijo srbečico. Več ...

16,43 €
Zaloga:   Na zalogi

Klinično je dokazano, da pomembno izboljša videz kože v času izbruha.

Nova Eucerin AtopiControl acute negovalna krema prekine začarani krog srbečih izbruhov s pomirjujočo nego. Njene negovalne lastnosti pomagajo zmanjšati uporabo hidrokortizona med izbruhom. Klinična študija potrjuje, da imajo negovalne lastnosti AtopiControl acute negovalne kreme podoben kozmetični učinek na videz atopijske kože kot uporaba kreme z 1 % hidrokortizonom.

Izdelek po potrebi nanesite na prizadeta območja, da koži zagotovite intenzivno nego in jo pomirite. Eucerin AtopiControl acute negovalna krema vsebuje edinstven kompleks, ki je sestavljen iz obnovitvenih maščobnih kislin omega-6 (olje semen svetlina in olje grozdnih pečk), pomirjujočega licochalcona A (izvleček korenine sladkega korena), protibakterijskega dekandiola in hladilnega mentoksipropandiola.

Klinično in dermatološko je dokazano, da atopijska koža pri odraslih, otrocih in dojenčkih, starejših od 3 mesecev, izdelek dobro prenaša. Ne vsebuje kortizona, dišav, barvil in parabenov, da se zmanjša tveganje za draženje kože in pojav alergij.

 

Glavne sestavine: LICOCHALCON A DEKANDIOL MENTOKSIPROPANDIOL CERAMIDES OLJE SEMEN SVETLINA OLJE GROZDNIH PEČK KAKO DELUJEJO SKUPAJ VSE SESTAVINE

Tuba, 40 ml.

Lastnosti
Blagovna znamka Eucerin
Mesto uporabe telo
Namen atopijska koža, srbeča koža
Oblika krema
Oddaj svojo oceno artikla
Eucerin AtopiControl Acute, negovalna krema
Tvoja ocena