Eucerin AtopiControl čistilno olje

Nega Nega telesa Umivanje Eucerin AtopiControl čistilno olje

Eucerin AtopiControl čistilno olje nežno očisti in pomiri atopijsko kožo, ublaži srbečico in preprečuje dodatno izsušitev. Več ...

16,75 €
Zaloga:   Na zalogi

Olje za prhanje in kopel za vsakodnevno uporabo. Koži povrne lipide in zaščiti kožo pred izsušitvijo. 

S svojo visoko vsebnostjo olja (več kot 50 % olj omega in drugih naravnih olj) zmehča kožo in jo zaščiti pred dodatno izsušitvijo ter ublaži srbečico. Izdelek uporabljajte vsak dan, v času izbruha in v fazi brez izraženih simptomov. Eucerin AtopiControl čistilno olje nanesite na mokro kožo med vsakodnevnim prhanjem ali kopanjem. Eucerin AtopiControl čistilno olje nanesite na mokro kožo. Nežno ga vmasirajte in nato temeljito sperite. Z brisačo nežno popivnajte kožo do suhega, pri čemer pazite, da ne drgnete kože. Pri dojenčkih olje uporabite le kot dodatek kopeli.

Primerno je za odrasle, otroke in dojenčke, starejše od treh mesecev. Pri dojenčkih olje uporabite le kot dodatek kopeli.

Eucerin AtopiControl čistilno olje ne vsebuje dišav, barvil in konzervansov, da se zmanjša tveganje za draženje kože. Klinične študije Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da koža izdelek zelo dobro prenaša, kar je bilo dokazano pri bolnikih z atopijsko kožo.

Sestavine: Glycine Soja Ricinus Communis Seed Oil Laureth-4 MIPA-Laureth Sulfate Poloxamer 101 Laureth-9 Propylene Glycol Aqua BHT Propyl Gallate

Olje, 400ml.

 

Lastnosti
Blagovna znamka Eucerin
Namen atopijska koža, občutljiva koža, srbeča koža, suha koža
Oblika olje
Oddaj svojo oceno artikla
Eucerin AtopiControl čistilno olje
Tvoja ocena