Lacto Seven Kids, žvečljive tablete za otroke

Prehrana Prehranska dopolnila Lacto Seven Kids, žvečljive tablete za otroke

Žvečljive tablete Lacto Seven Kids so posebno prehransko dopolnilo za razvoj otroškega imunskega sistema. Tablete z okusom jagode in maline vsebujejo vitamin D3.       Več ...

11,96 €
Zaloga:   Na zalogi

Lacto Seven Kids žvečljive tablete z sadnim okusom vsebujejo kombinacijo mlečnokislinskih bakterij in vitamin D3. Tablete vsebujejo laktobacile in bifidobakterije, ki so pomembne za razvoj otrokove črevesne flore od rojstva do 3. leta starosti. Otrok ob rojstvu prejme prve bakterije, ki se sčasoma zaradi prehrane in stikov povečuje v raznolikosti sestave bakterijske flore. Otrokova črevesna flora je zelo ranljiva in se lahko hitro spremeni zaradi kakšnega zdravljenja z antibiotiki. Antibiotiki uničijo koristne bakterije in spremenijo sestavo črevesne flore za dlje časa. 

Lacto Sevedn Kids tablete imajo zaščiteno bakterije s Bio-Support tehnologijo. Bakterije so bolj prilagodljive na preživetje v kislem okolju želodca in prehodu v črevo. Glavno mesto delovanja je črevo in v njem morajo delovati žive mlečnokislinske bakterije. Jemanje vitamina D je pomembno pri razvoju in rasti otroka. Vitamin D ima pomembno vlogo tudi pri razvoju okostja in močnih zob in poskrbi za normalno absorpcijo kalcija in fosforja v organizmu. Pri otrocih pa vitamin D poskrbi tudi za normalno delovanje imunskega sistema in učinkovito zaščito pred potencialnimi okužbami. Pomanjkanje vitamina D pri otrocih lahko vodi do rahitisa, deformacij skeletov, izrastlin na hrustancih in tudi v zmanjšani moči mišičnega tonusa in mišic ter večji ranljivosti za okužbe

Lacto Seven Kids žvečljive tablete se lahko uživajo za različne namene, in sicer kot dodatek v vsakodnevni prehrani, med zdravljenjem z antibiotiki in tudi ob spremenjeni prehrani na potovanjih ali ob prvem vstopu v vrtec. 

Sestava Lacto Seven Kids: 

1 tableta vsebuje 1x 109 mlečnokislinskih bakterij in 2 mg vitamina D3.Vitamin D3 je pridobljen iz maščobe ovčje volne (lanolin).

Lastnosti izdelka Lacto Seven Kids:

  • 1x 109 mlečnokislinskih bakterij (7 sevov laktobacilov in bifidobakterij)
  • 2 mg vitamina D3
  • Z sadnim okusom maline in jagode
  • Samo enkrat dnevno

Uporaba tablet Lacto Seven Kids:

  • Za otroke, starejše od 1. leta
  • 1x dnevno eno tableto stopiti ali zgristi v ustih. 
  • Pred jemanjem se je potrebno prepričati o otrokovi sposobnosti grizenja tablete oziroma da jo bo stopil v ustih.

Količina, 50 tablet.

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Lastnosti
Proizvajalec Vitabalans Oy
Blagovna znamka Vitabalans
Namen odpornost, prebava, za otroke
Oblika žvečljive tablete
Vsebnost vitamin D
Oznaka otroci
Oddaj svojo oceno artikla
Lacto Seven Kids, žvečljive tablete za otroke
Tvoja ocena