NOW Vitamin C 1000 mg, tablete

Prehrana Prehranska dopolnila NOW Vitamin C 1000 mg, tablete

NOW Vitamin C-1000 je proizveden po tehnologiji počasnega sproščanja (2 h) in vsebuje 1000 mg vitamina C. hkrati pa je formuli za sinergično delovanje dodan šipek. Več ...

19,93 €
Zaloga:   Na zalogi

NOW Vitamin C-1000 je proizveden po tehnologiji počasnega sproščanja (2 h) in vsebuje 1000 mg vitamina C. hkrati pa je formuli za sinergično delovanje dodan šipek.

Vitamin C (oz. askorbinska kislina) je vodotopen vitamin, ki pri človeku igra pomembno antioksidativno vlogo in sodeluje v številnih bioloških procesih. Med drugim sodeluje pri tvorbi kolagena, ki potreben za normalno delovanje žil, kosti, hrustanca, dlesni, kože in zob. Ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, ni pa dokazov, da bi dodajanje večjih količin vitamina C takoj po začetku prehlada zmanjšalo resnost in trajanje prehlada. Večje potrebe po vitaminu C imajo kadilci, fizično bolj aktivne osebe in različni bolniki.

Vsebnost NOW Vitamin C-1000:                                                                 

 

1 tableta

PDV/RDA*

Vitamin C

1000 mg

1250 %

Semena šipka v prahu

25 mg

*Priporočen dnevni vnos      †  PDV/RDA ni določen

Uporaba NOW Vitamin C-1000:

  • 1 tableta, 1-krat dnevno, najbolje med obrokom.

Količina, 100 tablet.

 Ni proizvedeno iz pšenice, glutena, soje, mleka, jajc, rib, lupinarjev ali oreščkov. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene. Samo za odrasle. Nosečnice in doječe matere ter osebe, ki jemljejo zdravila ali imajo zdravstvene težave, naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Lastnosti
Proizvajalec NOW
Blagovna znamka NOW
Namen odpornost, prehlad, presnova, vitalnost
Oblika tablete
Vsebnost antioksidanti, vitamin C
Vitamin C 1000 mg
Oddaj svojo oceno artikla
NOW Vitamin C 1000 mg, tablete
Tvoja ocena