Salvit Omega-Vit D, kapljice

Prehrana Prehranska dopolnila Salvit Omega-Vit D, kapljice

Salvit Omega-Vit D kapljice so prehransko dopolnilo s prijetnim mlečnim okusom za dojenčke in otroke z DHA in vitaminom D. Več ...

13,91 €

Salvit Omega-Vit D kapljice so prehransko dopolnilo s prijetnim mlečnim okusom za dojenčke in otroke z DHA in vitaminom D. Salvit Omega-Vit D vsebuje dokozaheksaenojsko kislino (DHA) in vitamin D.

Vitamin D je potreben za normalno rast in razvoj kosti otrok. Vitamin D je v maščobi topen vitamin, ki ima pomembno vlogo pri razvoju kosti in zob ter pri delovanju imunskega sistema. Med drugim povečuje zmožnost tankega črevesja, da lahko učinkovito absorbira kalcij iz prehrane.

Vsebnost Salvit Omega-Vit D kapljic:

 

V 0,5 ml

DHA

20 mg

Vitamin D3

10 mcg (400 I.E)*

*200% PDV** za odrasle, 50% PDV** za otroke od 1 do 3 let
**PDV-priporočen dnevni vnos

Uporaba Salvit Omega-Vit D kapljic:

  • Jemlje se 0,5 ml (volumen je označen na kapalki, ki je priložena izdelku) enkrat dnevno, ne glede na obrok.

Količina, 15 ml.


Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne pozabite tudi na zdrav način življenja. Shranjevanje nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem in temnem mestu, na temperaturi do 25°C. Podprtju izdelek dobro zapreti in shraniti v hladilniku. Porabiti v 30 dneh od odprtja. V primeru uživanja zdravil, se pred uporabo prehranskega dopolnila posvetujte z našim osebjem.

Lastnosti
Proizvajalec Salvus Med
Blagovna znamka Salvit
Namen odpornost
Oblika kapljice
Vsebnost DHA, vitamin D
Vitamin D 10 mcg
Oddaj svojo oceno artikla
Salvit Omega-Vit D, kapljice
Tvoja ocena