Welion Calla, merilni lističi

Pripomočki Naprave in merilci Merilniki Welion Calla, merilni lističi

Welion Calla merilni lističi so uporabni z vsemi Wellion Calla merilniki glukoze v krvi. So priročne velikosti, kar omogoča enostavno jemanje iz vsebnika in enostavno ter varno vnašanje merilnega lističa v režo merilnika. Več ...

od 8,70 €

Do 25,50 €

Prilagodite Welion Calla, merilni lističi

* Obvezna polja

Zaloga: Na zalogi
SKU
b465020
Vaša prilagoditev
Welion Calla, merilni lističi
Welion Calla, merilni lističi

Na zalogi

8,70 €

Povzetek

  Welion Calla merilni lističi so izdelki visoke tehnologije za enostavno in zanesljivo merjenje glukoze v krvi. Wellion Calla merilni lističi so priročne velikosti, kar uporabniku omogoča  enostavno jemanje iz vsebnika in enostavno ter varno vnašanje merilnega lističa v režo merilnika. Zgornjo in spodnjo stran lističa enostavno razlikujejo tudi slepi ali bolniki z okvaro vida. Konica, kjer se kri vsrka v reakcijsko območje pa je zaradi dimenzije lističa dovolj daleč od merilnika, da se prepreči kontaminacija merilnika s krvjo.

  Wellion Calla merilni lističi so visokotehnološki izdelki. Lističi so izdelani v različnih plasteh, ki vsebujejo elektrode, vstavljene s prefinjenim postopkom. Biološki substrat - glukoza oksidaza - se nahaja v reakcijski coni merilnega lističa v smislu visoko natančnega razpršilca. Glukoza oksidaza je encim, ki reagira z glukozo v krvi na zelo specifičen način. V tej reakciji se ustvari določena količina električnega toka, ki se izračuna in pretvori v  vsebnost glukoze v krvi, prikazane na zaslonu Calla merilnika. Sodobni merilni lističi Wellion Calla ne potrebujejo kodiranja in se zato izognemo pomembnemu viru napak pri merjenju. Uporabni so z vsemi Wellion Calla merilniki glukoze v krvi.

  Pakiranje: 10 ali 50 kosov

  Lastnosti
  Blagovna znamka Wellion
  Namen diabetes
  Vrsta merilnik
  Oddaj svojo oceno artikla
  Welion Calla, merilni lističi
  Tvoja ocena