Wellion Galileo, merilni lističi za merjenje glukoze

Pripomočki Naprave in merilci Merilniki Wellion Galileo, merilni lističi za merjenje glukoze

Wellion Galileo merilni lističi za glukozo je izdelek visoke tehnologije za enostavno in zanesljivo merjenje glukoze v krvi. Več ...

25,50 €
Prilagodite Wellion Galileo, merilni lističi za merjenje glukoze
50 x Wellion Galileo, merilni lističi za glukozo   + 0,51 €

* Obvezna polja

Zaloga: Na zalogi
SKU
b688788
Vaša prilagoditev
Wellion Galileo, merilni lističi za merjenje glukoze
Wellion Galileo, merilni lističi za merjenje glukoze

Na zalogi

25,50 €

Povzetek

  Wellion Galileo merilni lističi so visokotehnološki izdelek. Lističi so izdelani v različnih slojih in vsebujejo elektrode vstavljene s pomočjo sofisticiranega postopka. Biološki substrat – glukoza oksidaza – je nanešen v reakcijskem območju merilnega lističa s pomočjo visoko natančnega razpršilca. Glukoza oksidaza je encim, ki z glukozo v krvi reagira na zelo specifičen način. Pri tej reakciji nastane določena količina električnega toka, ki se nato preračuna v rezultat merjenja glukoze prikazan na zaslonu. 

  Wellion Galileo merilni lističi za glukozo so opremljeni z brez kodno tehnologijo – kar pomeni manjša možnost napak pri kodiranju - dodaten plus za vašo varnost. Med razvijanjem Wellion Galileo merilnih lističev smo se odločili lističe izdelati v priročni velikosti, kar uporabnikom omogoča enostavno izvzemanje iz vsebnika ter preprosto in varno vstavljanje v režo za merilne lističe. Konec lističa, na katerem se kri vsrka v reakcijsko območje s pomočjo sip-in tehnologije je od merilnika oddaljen dovolj, da se prepreči onesnaženje merilnika s krvjo.

  Pakiranje: vsebnik z 50 lističi

  Lastnosti
  Blagovna znamka Wellion
  Vrsta merilnik
  Oddaj svojo oceno artikla
  Wellion Galileo, merilni lističi za merjenje glukoze
  Tvoja ocena