Wellion Luna Duo, merilni lističi za merjenje glukoze

Pripomočki Naprave in merilci Merilniki Wellion Luna Duo, merilni lističi za merjenje glukoze

Wellion Luna Duo merilni lističi za glukozo so izdelek visoke tehnologije za enostavno in zanesljivo merjenje glukoze v krvi. Več ...

25,50 €
Prilagodite Wellion Luna Duo, merilni lističi za merjenje glukoze
50 x Wellion Luna Duo, merilni lističi za glukozo   + 0,51 €

* Obvezna polja

Zaloga: Na zalogi
SKU
b575411
Vaša prilagoditev
Wellion Luna Duo, merilni lističi za merjenje glukoze
Wellion Luna Duo, merilni lističi za merjenje glukoze

Na zalogi

25,50 €

Povzetek

  Wellion Luna Duo merilni lističi za glukozo so izdelek visoke tehnologije za enostavno in zanesljivo merjenje glukoze v krvi. Wellion Luna merilni lističi so visokotehnološki izdelek. Lističi so izdelani v različnih slojih in vsebujejo elektrode vstavljene s pomočjo sofisticiranega postopka. Biološki substrat – glukoza oksidaza – je nanešen v reakcijskem območju merilnega lističa s pomočjo visoko natančnega razpršilca.

  Glukoza oksidaza je encim, ki z glukozo v krvi reagira na zelo specifičen način. Pri tej reakciji nastane določena količina električnega toka, ki se nato preračuna v rezultat merjenja glukoze prikazan na zaslonu. Wellion Luna merilni lističi za glukozo so opremljeni z brezkodno tehnologijo, kar pomeni dodaten plus za vašo varnost.

  Med razvijanjem Wellion Luna merilnih lističev so se odločili lističe izdelati v priročni velikosti, kar uporabnikom omogoča enostavno izvzemanje iz vsebnika ter preprosto in varno vstavljanje v režo za merilne lističe. Konec lističa, na katerem se kri vsrka v reakcijsko območje s pomočjo sip-in tehnologije je od merilnika oddaljen dovolj, da se prepreči onesnaženje merilnika s krvjo.

  Pakiranje: 50 merilnih lističev

  Lastnosti
  Blagovna znamka Wellion
  Vrsta merilnik
  Oddaj svojo oceno artikla
  Wellion Luna Duo, merilni lističi za merjenje glukoze
  Tvoja ocena